Bra och användbara reseprylar

Det finns en mängd produkter som faktiskt kan göra din resa ännu bättre. Här får du tips på några av de bästa reseprylarna.

Innehåll

Teknik
Accessoarer

Teknik


Bagagevåg
Ett måste om du kämpar mot bagagevikten! Håll koll på hur mycket ditt handbagage väger så du slipper betala en dyr avgift för att checka in ditt bagage på flygplatsen. 85 kr.

stone power bank
Stone Power Bank
Ladda din mobil när du är på språng! Det finns två modeller, en stor som kan ladda två enheter samtidigt och som laddar en ett batteri upp till 6 gånger, en liten som laddar upp till 3 gånger. Detta kanske kommer bli en av dina mest älskade reseprylar! 199/349 kr.


Reserouter och USB-laddare
Skapa ett trådlöst nätverk och ladda dina prylar på samma gång. Perfekt om du ska resa till ett ställe som bara har trådat internet. Du bestämmer enkelt lösenordet själv. 499 kr.

solcellsladdare vooni
Solcellsladdare
Laddar mobilen med solceller. Låt laddaren ligga i solsken 8-10 timmar så kan du ladda mobilen drygt en gång. 329 kr.

vattentätt fodral mobil smartphone
Vattentätt fodral för mobilen
Skydda mobilen från vatten och sand. Stoppa även in hotellnyckeln och pengar så har du alla värdesaker på dig när du badar! Från 39 kr.

Accessoarer

Bra resekudde
Cabeau Evolution Pillow
Riktigt skön nackkudde i memory foam med mjukt, sammetslikande tyg. Har ficka för mobil och ett par öronproppar medföljer. Kan användas på resan eller stranden och kan rullas ihop för att förvaras i den medföljande påsen. 399 kr.

pengabalte res sakert
Pengabälte
Förvara dina värdesaker säkert på resan! Det finns två fack med dragkedja och bandet är elastiskt. 69 kr.

cabeau evolution pillow nackkudde
Fantastisk nackkudde
Härlig och skön nackkudde i memoryskum (memory foam) som formar sig och ger din nacke stöd. Ett par öronproppar ingår. Kudden kan klämmas ihop till hälften av storleken och förvaras i en liten påse. 399 kr.

towel twister
Liten handduk för håret
Liten och lättpackad handduk för håret. Den bärs som en mössa och torkar håret snabbare än en vanlig handduk. 129 kr för 2.

tansafe
Gör värdesaker på stranden
Göm dina värdesaker i en solskrämsflaska. Smart, eller hur? 119 kr.

ultrasil ryggsäck
Ultralätt ryggsäck
Ryggsäck som rymmer 20 liter och endast väger 68 gram! Den kan förvaras i fickan. Smart för shopping! 249 kr.


Vattentät påse
Smart liten påse för t ex blöta badkläder. Nu slipper du vänta tills badbyxorna torkat innan du kan lämna beachen för att åka tillbaka till hotellet! Påsen förvaras i en liten behållare som kan fästas på nyckelknippan. 149 kr.